Stimate client,

Îți mulțumim că vizitezi magazinul nostru. Te rugăm să citești cu atenție cele ce urmează pentru a putea utiliza optim acest site și pentru a începe o colaborare armonioasă și de durată.

Site-ul www.kloer.ro, denumit în continuare site-ul, este deținut și administrat de S.C. Chemical Company S.A., având următoarele date de identificare: cod unic de înregistrare RO 5945730, înregistrată la Registrul Comerțului Iași sub nr. J22/1820/1994, capital subscris și vărsat: 100.000 RON, cont RO66BRDE240SV07890562400 deschis la BRD – GSG Iași, cu sediul în Iași, Bd. Chimiei nr. 14, telefon 0232/214.267, fax 0232.239.170, e-mail: office@chemical.ro.

Orice raport stabilit prin achiziționarea de produse prin intermediul site-lui www.kloer.ro este reglementat și interpretat în concordanță cu legile României, iar utilizatorul și clientul admit să se supună jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România.

Marca KLOER – Esențial pentru sănătatea apei din piscine este înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci cu numărul 151293.

Orice persoană care dorește să-și procure unul sau mai multe din produsele prezentate pe site-ul www.kloer.ro este rugată să contacteze compania S.C. Chemical Company S.A., pentru a se informa în detaliu asupra produsului în cauză și a modalităților concrete de achiziție.

 

CONTUL DE UTILIZATOR

Pentru utilizarea serviciului, este necesar să vă creați un cont de utilizator.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că dumneavoastră sunteți singurul răspunzător pentru menținerea confidențialității și a securității contului dumneavoastră.

De asemenea, sunteți singurul răspunzător pentru toate activitățile ce se desfășoară prin intermediul sau în legătură cu contul dumneavoastră și acceptați să notificați imediat S.C. Chemical Company S.A. cu privire la orice utilizare neautorizată a contului dumneavoastră sau orice altă încălcare a securității. S.C. Chemical Company S.A. nu răspunde pentru daunele ce rezultă din utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră.

Utilizatorul confirmă și garantează că are cel puțin 18 ani și că posedă capacitatea legală și mentală de a încheia un contract, contract supus prezentelor condiții și că este capabil să utilizeze site-ul www.kloer.ro  în conformitate cu prezentele condiții.

 

DREPTURI DE AUTOR

S.C. Chemical Company S.A. își rezervă dreptul complet al proprietății intelectuale asupra conținutului de pe acest site. Întregul conținut al site-ului www.kloer.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisă copierea, modificarea, publicarea, comercializarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului acestui site în orice scop, fără confirmarea scrisă din partea companiei S.C. Chemical Company S.A. În momentul accesării și navigării pe acest site, fie în calitate de vizitatori, fie de potențiali clienți, acceptați de facto, termenele și condițiile descrise mai jos. Drepturile de autor asupra întregului conținut aparțin în totalitate companiei S.C. Chemical Company S.A. și nu se pot folosi sau copia fără acordul scris al acesteia.

Toate informațiile acestui site vă sunt oferite cu bună credință, din surse apreciate ca fiind de încredere sau legale. În cazul în care vreunul din articolele publicate sau orice altă informație (de tip text, imagine sau de altă natură) intră sub incidența legii dreptului de autor, vă rugăm să ne contactați, pentru a putea lua măsurile care se impun.

 

LEGĂTURI CĂTRE ALTE SITE-URI

Site-ul www.kloer.ro oferă legături sau trimiteri către alte site-uri, considerate utile vizitatorilor săi. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri, se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare site-urilor respective. Nu garantăm exactitatea informațiilor prezentate pe site-urile unor terți la care se face trimitere. Vă garantăm însă că acestea sunt selectate cu maximă atenție.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE ȘI A INFORMAȚIILOR

Oferim o maximă importanţă confidenfidenţialităţii protecţiei datelor personale şi a informaţiilor colectate de la dumneavoastră şi vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislaţia în vigoare.

S.C. Chemical Company S.A nu oferă informaţia colectată unor terţi fără consimţământul dumneavoastră expres şi prealabil. S.C. Chemical Company S.A poate dezvălui informaţiile dumneavoastră atunci când acest lucru este cerut de o autoritate competentă sau când acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor şi intereselor societăţii.

 

VALIDITATEA OFERTEI, PRODUSE ȘI POLITICA DE PREȚURI

Prețurile produselor afișate pe site sunt exprimate în RON, NU includ taxa pe valoarea adăugată și NU includ transportul la domiciliul sau la sediul clientului. Prețul poate fi modificat în orice moment de S.C. Chemical Company S.A. fără preaviz.

S.C. Chemical Company S.A. nu garantează că descrierea produselor, imaginea de prezentare sau orice alt conținut al site-ului www.kloer.ro este lipsit de erori sau că este complet. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferențe între acestea și ambalajul original al produselor.

Compania S.C. Chemical Company S.A. nu răspunde și nici nu va fi făcută responsabilă pentru funcționarea site-ului, pentru neconcordanța informațiilor, a conținutului, a materialelor sau a produselor afișate pe site.

Produsele sunt disponibile în limita stocului. S.C. Chemical Company S.A. își rezervă dreptul de a nu onora o anumită comandă dacă respectivul produs nu se află pe stoc. Această informație va fi adusă la cunoștința clientului în cel mai scurt timp prin intermediul unui operator Chemical Company sau prin orice altă metodă considerată oportună în comunicarea comercială.

 

PLASAREA UNEI COMENZI

După autentificarea pe site, clientul poate plasa comanda. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii.

După trimiterea comenzii, clientul va primi, prin email sau prin telefon, informații referitoare la disponibilitatea produselor, modalitățile de plată și de livrare. Comenzile plasate devin definitive doar după confirmarea unui reprezentant al S.C. Chemical Company S.A. și după acceptul în scris al clientului.

Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui contract.

Anumite produse, datorită naturii lor, se comercializează doar către PERSOANE JURIDICE sau către PERSOANE FIZICE AUTORIZATE, și, după caz, către PERSOANE JURIDICE care dețin autorizațiile necesare.

 

GARANȚII

Termenele și condițiile de garanție sunt în strictă conformitate cu legile în vigoare privind protecția consumatorului. S.C. Chemical Company S.A. garantează că mărfurile livrate sunt în concordanță cu standardele de calitate în vigoare potrivit Declarației de conformitate. S.C. Chemical Company S.A. nu garantează că mărfurile sunt potrivite pentru un alt scop decât cel general admis pentru mărfurile respective.

 

LIVRARE. TRANSPORT. PLATA PRODUSELOR

Livrarea se face de comun acord cu beneficiarul, prin intermediul firmelor de curierat rapid, cu care S.C. Chemical Company S.A. sau beneficiarul colaborează, la adresa indicată de beneficiar și pe cheltuiala acestuia. În anumite condiții, livrarea poate fi făcută cu mașinile Vânzătorului. Costul transportului se va comunica beneficiarului în momentul în care primește confirmarea comenzii.

Termenul de livrare și condițiile de expediere a mărfii vor fi stabilite de comun acord cu beneficiarul, în funcție de natura și cantitatea produselor comandate. Vânzătorul nu poate fi făcut responsabil pentru întârzierea unei comenzi din motive care nu țin în mod deliberat de acesta (condiții meteo, condiții de trafic, programul de lucru al curierului etc.). Plata se va face în RON, prin ramburs la primirea produselor, înainte de livrare prin instrumente de plată bancare sau, după caz, se pot negocia și alte modalități sau facilități de plată.

 

DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE CUMPĂRĂTORULUI

Cumpărătorul se obligă să nu acționeze ca agent al Vânzătorului, neavând nici un drept de a acționa în numele acestuia și de a crea obligații pentru Vânzător.

Cumpărătorul se obligă să depună toate eforturile astfel încât să respecte dreptul de proprietate intelectuală cu privire la Produse, de a nu folosi și încălca asemenea drepturi.

Cumpărătorul are obligația să nu comunice sau să nu răspândească în public afirmații despre Vânzător sau despre activitatea acestuia, menite să inducă în eroare sau să-i creeze o situație defavorabilă în avantajul unei alte persoane fizice sau juridice.

Cumpărătorul are obligația de a informa vânzătorul în termen de 24 ore despre orice modificare de domiciliu sau sediu, modificare a numerelor de telefon, adresă de e-mail, precum și orice altă schimbare de natură să perturbe relația contractuală între cele două părți.

Cumpărătorul are obligația să se asigure că produsul ales este cel dorit. Prin confirmarea comenzii, Cumpărătorul garantează că a înțeles domeniul și modul de utilizare al produsului ales. Vânzătorul nu răspunde pentru utilizarea produselor în alt scop decât cel indicat. Achitând prețul de achiziție în totalitate, cumpărătorul devine proprietarul produsului. La preluarea coletului, Cumpărătorul are obligația să verifice aspectul acestuia. Dacă acesta pare deteriorat este indicat să nu accepte coletul.

Acceptarea de către Cumpărător a livrării se consideră îndeplinită când Bunurile și Serviciile sunt conforme cu specificațiile menționate în comandă. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că produsele livrate nu sunt conforme specificațiilor, va informa Vânzătorul, nu mai târziu de 14 zile de la recepționare, și le va returna pe cheltuiala Vânzătorului.

Cumpărătorul are dreptul de a returna produsele și în situația în care nu este mulțumit de produsele achiziționate sau dacă consideră că nu a făcut alegerea potrivită, pe cheltuiala sa. Returul se realizează, de asemenea, în termen de 14 zile de la recepționare. Produsele returnate trebuie să se afle în aceleași condiții ca în momentul cumpărării sau al primirii: fără urme de folosință, în ambalajul original, cu toate etichetele intacte. Returnarea va fi însoțită obligatoriu de o cerere scrisă și semnată în care se va menționa că se dorește anularea cumpărării și se solicită returnarea banilor.

 

DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE VÂNZĂTORULUI

Vânzătorul se obligă să livreze produsele comandate și confirmate la termenele și locul stabilit de părți.

În situația în care Cumpărătorul returnează produsele, Vânzătorul este obligat să înapoieze banii Cumpărătorului în termen de maxim 30 zile de la primirea returului. Vânzătorul are dreptul de a refuza returul produselor sau înapoierea banilor dacă produsele au fost returnate deteriorate, incomplete sau fără ambalajul original intact.

Condițiile de garanție oferite de Vânzător respectă legile în vigoare care reglementează sistemul de conformitate și garanție al produselor. S.C. Chemical Company S.A. asigură consumatorilor drepturile ce decurg din prevederile O.U.G 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

După primirea coletului și constatarea stării de produs nou, nefolosit, vânzarea se va anula și se vor returna banii.

 

RECLAMAȚII

Orice reclamație va fi adusă la cunoștința companiei, prin intermediul datelor de contact de pe site-ul www.kloer.ro, în momentul recepționării produselor, urmând ca aceasta să fie soluționată în cel mai scurt timp posibil.

 

PREVEDERI FINALE

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.kloer.ro  și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Orice conflict apărut între S.C. Chemical Company S.A. și clienții  săi se va încerca a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu. Soluționarea conflictelor este de compentență instanțelor românești.

De asemenea, facem precizarea că, atât pentru dumneavoastră, în calitate de client, cât și pentru societatea noastră, în calitate de comerciant, există posibilitatea soluționării online a litigiilor. În acest sens, se înaintează o plângere prin intermediul platformei SOL, accesând acest link: și urmând pașii indicați de aceasta.

 

Vă dorim cumpărături plăcute!