Bine ai venit în universul
KLOER

Soluții complete pentru tratarea apei din piscină

KLOER este un brand de încredere, dezvoltat de Chemical Company, producător român, cu peste 24 de ani de experiență în industrie.

Gama KLOER include produse profesionale pentru tratarea și întreținerea apei din piscine, indiferent de tipul acesteia (publică sau privată, terapeutică, pentru înot sau de relaxare).

KLOER este o alegere responsabilă și profitabilă, dacă vrei să investești în produse sigure și de încredere, esențiale pentru sănătatea apei din piscine, care să le ofere un mediu sănătos și plăcut clienților tăi și să aducă beneficii directe afacerii tale.

Apa curată și limpede reprezintă cea mai clară dovadă că locul în care te afli este un mediu sănătos și de încredere, indiferent dacă acesta este o piscină publică sau privată, nevoile tale sunt aceleași.

Grija pentru sănătatea apei înseamnă grija pentru viață, comunitate și natură, de aceea era trebuie să fie o preocupare constantă și o responsabilitate permanentă pentru fiecare dintre noi, fie că suntem administratorii acestor afaceri sau beneficiarii clipelor de relaxare și distracție în propriile piscine.

Pentru a susține și a proteja calitatea și echilibrul apei, am creat KLOER, o gamă de produse profesionale pentru tratarea și întreținerea apei din piscine, care urmărește să creeze un mediu sănătos și plăcut în orice piscină, atât pentru înot, cât și pentru cei cărora li se face dor de apa cristalină a mării în mijlocul iernii.

Abia așteptăm să ne împărtășești experiența ta cu produsele KLOER și să aflăm cât de limpede și de sănătoasă e apa din piscina ta, după folosirea acestora.

CORECTOR pH- LICHID

OXIGEN ACTIV LICHID

FLOCULANT LICHID

CORECTOR pH+ LICHID

CORECTOR pH- SOLID

FLOCULANT LICHID EXTRA

CLOR ACTIV

CORECTOR pH+ SOLID

ANTI-ALGE LICHID