Chemical Company

garantează calitatea produselor KLOER

Lider naţional şi producător cu 27 de ani de experienţă

Chemical Company este lider naţional în proiectarea, producerea şi comercializarea produselor chimice organice şi anorganice de înaltă puritate, cu o experienţă de peste 27 de ani în industria chimică din România.

Capital 100% românesc

Chemical Company este o afacere de familie, fondată în 1994, cu capital 100% românesc. Centrul de Cercetare – Dezvoltare şi fabrica de producţie se află la Iaşi, însă compania activează atât în România, cât și pe cele mai importante pieţe de desfacere europene, comercializând produse proprii şi dezvoltând soluții personalizate pentru importanţi jucători din industrie.

14 industrii

Din 1994, Chemical Company a dezvoltat peste 100 de produse pentru 14 industrii şi domenii cheie pentru societate, precum: Industria farmaceutică, Industria chimică şi petrochimică, Automotive Prelucrarea metalelor, Industria alimentară, Industria termică şi de tratare a apelor, Construcții publice civile și altele.

Peste 100 produse dezvoltate

Toate produsele Chemical Company sunt apreciate pentru calitate şi sustenabilitate. Portofoliul de produse actual include: produse specializate cu utilizare largă, produse de nişă și produse 100% personalizate, de tip sinteze.

Certificări și standarde

În Chemical Company, toate procesele sunt dezvoltate în Sistem de Management integrat, respectând standardele ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001. Cea mai nouă direcție de dezvoltare este producția de substanțe intermediare pentru APIs, compania fiind în curs de obținere a certificării GMP la nivel european.

Flexibilitate şi servicii integrate

Pentru creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor şi crearea de parteneriate durabile, Chemical Company a dezvoltat un lanţ valoric care reflectă o politică puternic orientată către client: de la analiza specializată a comenzii, cercetare pentru identificarea și dezvoltarea soluției personalizate, flexibilitate în ofertare, livrare naţională prin flotă proprie şi tonaje reduse, până la gestionarea responsabilă a problemelor de mediu.

Parteneriate durabile

Pentru Chemical Company, parteneriatele durabile se construiesc pe baza unor valori comune: respect pentru calitate, responsabilitate, transparenţă şi flexibilitate, de aceea apreciem partenerii loiali și responsabili care vor să facă performanţă în industrie prin dezvoltare continuă şi calitate. Investim în parteneriate care creează valoare în jurul nostru şi care se reflectă în creşterea calităţii vieţii pentru comunitate.