BENEFICIILE KLOER

pentru piscina și afacerea ta:

SOLUȚII PROFESIONALE

Produsele KLOER sunt folosite în tratarea profesională și mentenanța apei din piscină, fiind testate și validate de partenerii și de clienții noștri din toată țara, în fiecare zi.

TESTATE ȘI AVIZATE

Produsele KLOER sunt testate și avizate de Ministerul Sănătății și Comisia Națională de produse biocide

DIRECT DE LA PRODUCĂTOR

Brandul KLOER este dezvoltat de Chemical Company, producător român de substanțe chimice, cu peste 24 ani de experiență în industrie

KNOW-HOW VALOROS

De peste 15 ani, studiem acest domeniu pentru a veni în întâmpinarea problemelor tale și a dezvolta noi produse pentru sănătatea apei din piscină. Suntem bucuroși să împărtășim ceea ce știm și să-ți oferim soluții profesionale la probleme esențiale.

CALITATE

Toate procesele Chemical Company sunt dezvoltate în Sistem de Management integrat, respectând standardele ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

REZOLVĂ PROBLEME

Înainte ca tu să le conștientizezi sau să te confrunți cu ele, oferindu-ți soluții profesionale de tratare a apei, testate și validate, dar și sfaturi practice pentru a le combate. Apelează cu încredere la consultanții KLOER pentru a identifica împreună soluții optime la problemele tale.

FĂRĂ BĂTĂI DE CAP

Apa din piscină e la fel de greu de întreținut cum e gazonul. Poți avea cele mai profesionale produse, dacă nu știi cum să le folosești, vei pierde timp și bani. Folosește Ghidul KLOER pentru a-ți trata singur apa din piscină, simplu și eficient, ca un profesionist.

FLEXIBILITATE

Știm cât de important este pentru tine să ai totul la îndemână, exact așa cum vrei, de aceea am dezvoltat produse alternative pentru tratarea apei, ambalate în cantități diferite, pentru a fi liber să alegi ceea ce ai nevoie.

LIVRARE RAPIDĂ

Dezvoltăm în permanență soluții de optimizare a lanțului logistic, pentru ca produsele KLOER să ajungă în cel mai scurt timp la tine, pentru ca tu să te bucuri de o apă curată și limpede cât mai repede și cât mai mult timp.

SATISFACȚII

Pentru noi, cea mai mare satisfacție e bucuria pe care o trăiești de fiecare dată când înoți într-o apă limpede, siguranța că cei mici se joacă într-o apă sănătoasă și corect tratată și că ai suficient timp pentru a te relaxa la soare, cu prietenii, fără a-ți face griji despre cum să-ți tratezi apa din piscină. Pentru că ne-am ocupat noi înainte de toate, oferindu-ți exact produsele KLOER de care aveai nevoie. Tu doar bucură-te de vară!